Web dizajn

Da bi samo stvorili web sajt koji će ispuniti Vaša očekivanja, pre svega se moramo upozati i razmeniti ideje, kao i stvoriti strategiju koja će dovesti do ispunjenja Vaših ciljeva.

Od ovog trenutka Vi postajete naš partner, to znači da zajedno radimo na izradi sajta i otvoreno komuniciramo o svim malim i velikim detaljima.

Nemojte biti stidljivi, ne postoje suvišna pitanja, niti preobimne ideje kojima naš kreativni tim ne može da udahne život.

Jezici, programi i platforme koje koristimo

Web konsalting

Imate web sajt koji ne donosi željene rezultate i želite da promenite i unapredite funkcionalnost i izgled sajta. Naš kreativni tim Vam stoji na raspolaganju.

Ako vam je Hakovan web sajt, to može ozbiljno ugroziti reputaciju, poziciju na pretraživačima, odbiti posetioce... usled čega Vaš posao trpi gubitke.

Ukoliko se desi da je i Vama sajt maliciozan, možete nam se obratiti, očistitićemo Vaš sajt i predložiti naknadne mere kako bi povećali bezbednost Vašeg sajta. U svrhu čišćenja sajta ne koristimo samo automatizovane procese (antivirus, antimalware, instalacije bezbednosnih skripti...) već se bavimo i manuelnom analizom fajlova sajta i logova pristupa.

Ako ste samo zabrinuti za bezbednost Vašeg sajta izvršićemo analizu i primenićemo preventivne bezbednostne mere.

Optimizacija sajta

Podrazumeva pronalaženje i implementaciju pravih ključnih reči koje će poboljšati poziciju Vašeg sajta na web pretraživačima.

I učiniti sajt lakše dostupnim, korisnicima koji čine Vašu ciljnu grupu. Na taj način im pomažete da pronadju željeni proizvod ili uslugu koju Vi nudite.

© 2017. SkyHosting, sva prava zadržana.